2015. április 28., kedd

Élénk PINK színű UV lámpa 9W-os, garanciával - Jelenlegi ára: 4 240 Ft

9W-os UV lámpa - PINK
1db 9W-os UV cső van benne. Kis teljesítményű, de könnyen hordozható, kis helyen is elfér. Belül körben tükörfóliás. A zselék és gél lakkok meghatározott kötési idejét érdemesebb kicsit meghosszabbítani, ha kisebb teljesítményű lámpát használunk.  
Elsősorban otthoni használatra javasolt termék.
A termékre 6 hónap garanciát vállalunk, mely csak a rendeltetésszerűen használt gépekre vonatkozik és nem terjed ki az UV csőre!
Garancia: számla ellenében érvényesíthető és a számla kiállítási dátumától számított 6 hónapig érvényes. Kizárólag a lámpára, az UV csőre nem vonatkozik! A garancia érvényesítéséhez a lámpát eredeti állapotában, dobozával együtt kell visszaküldeni részünkre!  
A terméket cégként árusítom. Számlát adok!
A terméket cégként árusítom. Számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni!
 
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
Személyes átvétel:  Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a X. kerületi cím az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor!
A személyes átvételekre e-mailben vagy telefonon tudunk időpontot egyeztetni.
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: hétköznap, hétvégén, akár este is – egyeztetés szerint! A helyszín a Szent László gimnázium közelében van, az Éles sarktól 2, az Örs vezér terétől pedig 10 percnyire.
II. kerület: 1 héten egyszer tudok biztosítani átadást időpont egyeztetéssel a Széna téren (17: 30, kedd, szerda vagy csütörtök)
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a X. kerületben lehet átvenni!
Utalás-Posta:
Több termék egyidejű megvásárlása esetén a 1 postával 1 csomagban adom fel a termékeket és 1 postaköltséget kell rá fizetni, mely a csomag súlya alapján kerül meghatározva. A pontos postaköltséget a rendelést követően e-mailben elküldöm.
Utalás-posta: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad! Köszönöm!
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül Vatera futárral küldöm a terméket!
Utánvétel:
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, ebben az esetben nem kell előre utalnod, hanem akkor kell kifizetned a terméket, amikor a futár a kezedbe adja. Drágább, mint az előre utalás + posta megoldás. Mivel meg kell előlegeznem ebben az esetben a postaköltséget, vállalok egy bizonyos kockázatot, mert ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza a csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
A postaköltségek mindig a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint alakulnak.
 


Jelenlegi ára: 4 240 Ft

Az aukció vége: 2015-05-18 13:44
. Élénk PINK színű UV lámpa 9W-os, garanciával - Jelenlegi ára: 4 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése