2014. május 30., péntek

NIKE DRYFIT csípőnadrág L - es 1Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft


Köszöntelek az oldalamon, ahol saját és családom sosem, vagy alig használt darabjait töltöttem fel. Mivel ezeket a holmikat már nem használjuk és szeretném, ha gazdára lelnének, ezért 1 Ft – ért kínálom őket. A nyertes licitet tevő felhasználó viheti őket, éppen ezért a licit közben már fix árat nem tudok beállítani.
Licitet nem fogok törölni, ezt ne is kérje senki, ezért csak az licitáljon, aki elfogadja a feltételeimet.
Kérlek, csak akkor licitálj, ha figyelmesen végigolvastad az aukció leírását és ha valóban meg kívánod vásárolni a terméket! Köszönöm szépen!
az aukció tárgya:   NIKE DRYFIT csípőnadrág
méretek:    
A mellbőség, derékbőség, csípőbőség és mell alatti bőség adatokat kiterítve mértem, ha kétszer veszed őket, akkor megkapod a körméretét. A tól ig méretezás azt jelenti, hogy annyit tud engedni az anyag!
legfelül  40 - 50
legszélesebb részen  72 - 80
hossza 119
comb: 36- 44
ülep elől  27
ülep hátul  39
az L - es méret alapból elég nagy volt, ezért kétoldalt felül be lett kicsit szűkítve
kérlek ennek a tudatában licitálj
bal oldalon felül hímzett márkajelzés
1 - 2 alkalommal hordtam csak otthon
anyaga modal, poliészter és elasztán
Kérdés esetén írj nyugodtan, valószínűleg csak este fogok tudni válaszolni rá. Köszönöm a türelmedet!
A személyes átvételt csak hetente egyszer (kedd 20. 00 – 20. 30) tudom megoldani a Rákóczi téri metró/ villamos megállótól kb. 5 percre lévő otthonomban. Csak akkor válaszd a személyes átvételt, ha ez az időpont megfelel Neked! Kérlek, hogy minden esetben egyeztessünk előre emailben!
 
Kérlek, hogy a  licit megnyerését követő 1 hét során rendezd a vásárlást, különben újra kell hirdetnem az adott darabot.
A ruhákat próbababán fotózom, hogy jobban lásd Te is, hogy néz ki felvéve, ez egy 38 – as baba. Mivel egy – egy, ettől eltérő méretű darabot hátul “ összefogatva” fotózok kérlek, hogy mindig a mért adatokra hagyatkozz! Minden darabnál feltüntetem a pontos, általam mért méreteket (1-2 centi eltérés sajnos lehetséges). Mivel a méreteket feltüntetem, ezért nem fogom tudni kicserélni, ha mégsem felel meg a méret. Kérlek szépen, vedd ezt figyelembe.
Postázni a posta aktuális díjszabásai alapján tudok, a pontos postaköltség mindig a garanciális és szállítási feltételek lapfülön szerepel. Csak ajánlottan történik a postázás, simán ne is kérd.
A futáros szállítást sajnos nem tudom megoldani, mert napközben nem vagyok otthon.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-06-10 21:37
. NIKE DRYFIT csípőnadrág L - es 1Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése