2014. február 26., szerda

0468 Antik műszer - kézi keménységmérő tokjában - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eredeti tokjában található antik kézi műszer, használati útmutatójával, gyönyörű állapotban.
Feliratok.
KÉZI KEMÉNYSÉGMÉRŐ MNOSZ 22302
POLDI KALAPÁCS
Könnyű kezelhetőség és irányíthatóság, nehéz öntvények és más munkadarabok mérésére.
Felhasználhatóság
A Poldi kalapács fémek, például acél, öntöttvas, sárgaréz, alumínium stb. Brinell keménységének egyszerű és gyors meghatározására szolgál. Könnyű kezelhetőségének és irányíthatóságának köszönhetően ez a legmegfelelőbb eszköz a nehéz öntvények és más munkadarabok mérésére, melyeket asztali keménységmérővel nehézkes elvégezni.
Alapelv
Egy 10 mm átmérőjű, speciális Brinell golyón keresztül egy kalapácsütéssel vízszintes irányú terhelést mérnek a mintára és a standard próbadarabra. A mintán és a etalonon azonos ütési erővel keletkezett benyomódások mértéke a keménységtől függ. Minél keményebb az anyag, annál kisebb a benyomódás mértéke. A benyomódás ármérőjét egy speciális mérőlupéval mérik, melyet a készlet tartalmaz. A mellékelt táblázat segítségével lehet meghatározni a minta keménységét.
Műszaki adatok
Brinell golyó: 10 mm átmérőjű. Egy speciális tartóban van rögzítve egy rugós terhelésű dugattyúval.
Standard próbarúd: minden egyes rudat külön kalibrálnak és ráírják a multiplikáló faktort.
Mérőlupe
Mérési tartomány: 10 mm
Skálaosztás: 0. 1 mm
Nagyítás: 10 x
Mérési pontosság: 0. 05 mm
Keménység táblázatok:
Összehasonlító táblázatok a keménységi értékek meghatározásához. Külön táblázat az acél, öntöttvas, sárgaréz, réz és alumínium értékekről. Szélesség: 8 cmHosszúság: 18 cmMagasság: 4 cm
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2014-02-17 17:00
. 0468 Antik műszer - kézi keménységmérő tokjában - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése